Facebook

Látogatóink

2010. október 10. óta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa91
mod_vvisit_counterTegnap152
mod_vvisit_counterEzen a héten91
mod_vvisit_counterMúlt héten987
mod_vvisit_counterA hónapban2578
mod_vvisit_counterMúlt hónapban4012
mod_vvisit_counterÖsszesen455255

Jelenlegi látogatók: 4
Ma: 2018 szept. 24

Szavazások

Miért fontos a hagyományőrzés?
 

Ruszák Matyi újabb győzelme

Ruszák Mátyás, az idei Budakeszi város Ifjúsági Díj kitüntetettje, nyerte a lovasíjász Grand Prix első összetett versenyét Lengyelországban. A nemzetközi versenyen 42-en indultak, három stílusban versengtek, Mátyás mindhárom számban az első három között végzett, összetettben fölényesen győzött.

 

Grand Prix néven nemzetközi lovasíjász versenysorozat indult, idén Lengyelország, Franciaország és Svédország rendezésében. Az első Lengyelországban került megrendezésre, az elmúlt hétvégén; május 1-2-3-án.

 

A nemzetközi versenyen 42-en indultak, itthonról hárman az Íjász Útja Iskolából : Ruszák Mátyás, Gál Tímea, valamint Maglic Domonkos.

 

Nagyon szép eredmény született: Ruszák Mátyás lett a bajnok. Grünwaldban három napon át, három stílusban versenyeztek. Mátyás első lett a magyar stílusban, második (hajszállal, ez 5 század pont) a koreai stílusban és harmadik a grünwaldi stílusban (terepverseny), összetettben a bajnoki cím az övé lett! Három érmet és egy íjat hozhatott haza érdemeként.

 

A verseny kiváló hangulatban, barátságos, segítőkész légkörben és változó időjárás mellett zajlott. Matyinak a nemzetközi mezőnyből mindenki gratulált!

 

Keszi Íjászok  @  2010

Minden jog fenntartva